Aplikacija Work Hard Anywhere
V zraku · tehnologija

Pisarne so bile nekoč nenavdihujoč kraj kamor smo odhajali na delo. Za mnogo ljudi je danes pisarna mesto, kjer imajo internetno povezavo. Work Hard Anywhere je preprosta aplikacija, ki omogoča, da poiščete tak delovni prostor. Pozna namreč preko 2500 lokacij v 57 državah, tako da je velika verjetnost, da je tak javni kraj tudi blizu vas. Vsak izmed njih je ocenjen s strani uporabnikov, kriteriji ocenjevanja pa so hitrost in zanesljivost povezave Wi-Fi, dostop do električnega priključka, glasnost okolice, možnost parkiranja, cena, ponudba hrane, ipd.

Pisarna je danes zelo širok pojem in to prav na račun tehnologije ter številnih bolj prožnih oblik zaposlitve, ki omogočajo, da delate na daljavo. Za samostojne oziroma neodvisne ustvarjalce je pisarna tako povsod tam, kjer ulovijo internetno povezavo. A iskanje le-te ni vedno mačji kašelj. K sreči na pomoč prihaja aplikacija Work Hard Anywhere, ki omogoča, da poiščete zadovoljivo delovno okolje (najsi bo to kavarna, knjižnica ali coworking prostor) od koder lahko operirate.

PREBERITE ŠE: Emojiface: aplikacija, ki izdela smeška po vaši podobi

Toda ker aplikacija Work Hard Anywhere ve, da potrebujete več kot le dobro brezžično povezavo, delovni prostor poleg kvalitete internetne povezave ocenjuje in kategorizira tudi po drugih kriterijih kot so število električnih priključkov, število sedežev, (morebitno) ceno, ipd. Na ta način lahko uporabniki najdejo primeren javni prostor za delo tako v domačih logih kot v tujini. Na voljo je za vse iOS uporabnike.

YoYo Mats podloga za jogo YoYo Mats – edinstvena podlaga za jogo, ki se zloži kar sama Companion app Companion App: ko samotna hoja domov postane popolnoma varna Facebook dobiva Dislike gumb Facebook uslišal uporabnike: prihaja gumb ”Dislike”, a ne kot zlobni dvojček všečka Aplikacija Dvel Dvel – Se nikakor ne morete odločiti? Naj vam pri izbiri pomaga aplikacija! ·