Podvodni raketni nahrbtnik x2 Sport
V zraku · tehnologija

Zajemite sapo in se pripravite na nenavadno inovacijo – X2 Sport, podvodni raketni nahrbtnik/zapestnico, s katero se boste spremenili v podvodnega Supermana. Zakaj Supermana? Ker naprava deluje po principu letenja superjunaka, z rokami, iztegnjenimi naprej. Le da pod vodo. Uporablja dva propelerja, po enega za vsako roko, ki zmoreta hitrost do 10 km/h.

Žal ne moremo leteti kot Superman po zraku (no, v bistvu lahko), z napravo X2 Sport, prvim podvodnim raketnim nahrbtnikom na svetu, pa lahko postanemo (še) njegova podvodna različica. ”Letite” lahko s hitrostjo do 10 km/h in do globine 9 metrov, propelerja na vsaki roki pa poganja moč iz raketnega nahrbtnika. Za krmiljenje imate na voljo analogni ročaj, z njim pa se lahko pod gladino preganjate eno uro, preden morate po ”zrak”, kar pa je precej dlje, kot zdržite na dah.

PREBERITE ŠE: Raketni nahrbtnik Martin Aircraft: poletite z jet packom kot Superman

Ste se kdaj potapljali na dah, pa ste na morskem dnu zagledali kaj izjemnega, a je bilo zunaj dosega vaših pljuč? Do zdaj ste za pogled od bliže potrebovali potapljaško opremo, a nič več, odkar se je na Indiegogu pojavil X2 Sport, ”bondovska” naprava, s katero postanete človek torpedo.

Podvodni raketni nahrbtnik x2 SportOdpri galerijo
Tablični računalnik Sharp Aquos Famiredo Sharp Aquos Famiredo: je to tablica ali televizor? Trinity je vaša osebna vetrna elektrrna. Trinity – prenosne vetrne elektrarne, ki napajajo vse od mobilnih naprav do hiše in avtomobila DSC_4982d Slovenci na Kickstarterju Wrio je satovnata zaslonska tipkovnica Wrio – zaslonska tipkovnica, ki bo revolucionirala način kako tipkamo ·