shutterstock_267315842
V zraku · odnosi

Izkoristita vsako priliko, ki jo dobita, da eksperimentirata. Saj veš, življenje je prekratko, pa tudi ti ne boš večno fit!

Vedno se splača poskusiti kaj novega, zanimivega, drugačnega … S tem si pokažeta, da si zaupata, da sta si predana … Tako utrjujeta zvezo, spolno življenje pa ne postane dolgočasno! Katerih 7 stvari morata poskusiti, dokler sta še fit? Saj veš, pri 90. bo malce težko. :)

Na zadnjem sedežu avtomobila

Tukaj bosta morala malce eksperimentirati, da bosta našla položaj, ki bo odgovarjal obema. Spontano se dpeljita se na na skrito mesto, tam pa se predajata užitkom v avtomobilu. To zna biti zelo vznemirljivo!

Školjka

To je poza za gibljive! Ženska se naj uleže na hrbet (kot da bi se pripravljala na misijonarski položaj), nato pa naj noge iztegne v zrak. Moški se upre na roke in se uleže nanjo, nato pa penetrira na način, kot da bi delal sklece.

Postavljanje rekorda

To gre nekako tako: cel dan ostanita v postelji in se strastem predajajta do onemoglosti! Bo padel rekord?

Helikopter

Sta športnika? Potem bosta v tej pozi zelo uživala. Ženska se uleže na trebuh in zgrabi za moška stopala, medtem ko on “pristaja na heliportu”. Moški se uleže na žensko v nasprotni smeri. Zgrabi jo za stopala. Nekoliko usloči hrbet in vstopi vanjo z vrha/od zadaj.

Od točke A do točke B

Med predajanjem strastem zamenjajta več lokacij: poskusita na kuhinjskem stolu, na tepihu v dnevni, na pisarnišekm stolu, pa pod tušem … Rabila bosta nekaj več kondicije, ampak se splača.

V vodi

Bazen, jacuzzi, velika kad, morje … Ne glede na to, koliko stopinj bo imela voda, vama bo pošteno vroče!

Naslednji, prosim!

A ponavadi med enim spolnim odnosom zamenjata 3 poze? Potem si zadajta novo nalogo: poskušajta jih obdelati vsaj 10. Seveda različnih!

amy-humphries-hkwWKy5s22c-unsplash (1) Več kot 1000 vprašanih parov odločilo: to je najpomembnejši faktor v zvezi! shutterstock_453228295 Vsi se motijo, samo ti ne: 5 pomembnejših stvari, kakor imeti vedno prav! shutterstock_1124518808 Ko moški ljubi žensko: te stvari bo izgovoril le, če je vate resnično zaljubljen! Twilight Odpri oči: 4 znaki strupenega razmerja, ki jih NE SMEŠ ignorirati! · ·