Utrip mesta · kulinarika

Vsem se je že kdaj zgodilo, da smo na zabavi pogledovali za sladicami, ki so se bohotile na kakšni, z lepim prtičem pogrnjeni mizi. Nenehno nam je pogled uhajal k slastni kremi, ki je bila tako ljubko nadevana na kolačke, a vendarle smo se cel večer spraševali, kako to enostavno slaščico pripraviti na tako privlačen način.

Nadevanje kreme je pravzaprav čisto preprosto. Ko spečemo kolačke, se opremimo s predpasnikom, vrečico za kremo in različnimi nastavki za nanašanje, ki jih dobimo v veleblagovnicah pri sestavinah za peko.

Po navadi v paketku dobimo štiri osnovne nastavke, s katerimi lahko kolačke okrasimo tako, da se bodo na naši zabavi drugi spraševali, kako nam je to uspelo. Če sledimo Tessi v spodnjem videu in za piko na i uporabimo malce svoje domišljije in nadev okrasimo še s kakšnim sadjem ali posipom, bomo zagotovo eden najboljših gostiteljev.

Odpri galerijo

Cube Burger ponudba Cube burger vabi na “hitro” kulinarično izkušnjo cudaske-vodke Vodke najbolj čudaških okusov Prekonočni kosmiči Zdrav zajtrk iz ovsene kaše, ki se sam pripravi čez noč Granatno jabolko Kulinarične dobrote, ki prinašajo srečo · · ·