153229361
Utrip mesta · destinacija

Ste vedeli, da imamo tudi Slovenci svojo hobit hiško? Ta sliši na ime Zemljanka, najdete pa jo v Ljutomeru, kjer boste bivali v sožitju z naravnimi materiali, naravo in si napolnili baterije.

Stran od mestnega vrveža, sredi čudovite pokrajine Razkrižje, stoji sodobna slovenska hobit hiška, Zemljanka. Ta je v celoti zgrajena iz naravnih materialov (glina, les), ljubezen do ustvarjalnosti in narave pa je mogoče čutiti na vsakem koraku. Zemljanka se s svojo zeleno streho popolnoma zlije z okolico, obdaja jo leseno obzidje, ki zagotavlja zasebnost. Do hiške lahko dostopamo po potki ali pa po lesenih stopnicah.

Zemljanko obdaja ekološki nasad jabolk in borovnic, ki ji prav tako daje poseben čar. V oazi miru v Razkrižju ne boste razočarani niti tisti, ki cenite žlahtno kapljico. Ob večerih boste lahko namreč na terasi in z razgledom na okolico uživali ob izbranem domačem vinu. V okolici boste našli tudi različne vodne aktivnosti, saj se Zemljanka nahaja v bližini term Banovci, Lendava, Bioterm Mala Nedelja in hrvaških term Sveti Martin na Muri.

V slovenski hobit hiški se skriva apartma, ki vključuje spalnico, kopalnico, jedilni kot, popolnoma opremljeno kuhinjo in teraso s pogledom na vrt, ki ponuja tudi prostor za peko na žaru.

Če torej iščete edinstveno prenočišče v Sloveniji, potem je vredno, da razmislite o obisku slovenske hobit hiške – Zemljanke!

Apartma Zemljanka (Foto: Booking.com)Odpri galerijo
najlepse jadranske plaze Najlepše jadranske plaže, ki jih morate obiskati, če še niste 59013723 Gozdna vasica iz sanj: Glamping Theodosius v Vipavi valamar-collection-girandella-resort-pool2-overview-XL Hotel, oblikovan samo za odrasle: Valamar Collection Girandella Resort villaantiqua cres Prava antistresna oaza na Cresu: to je Villa Antiqua! · · ·