4996ddd3bf7c5c2baacfb58a08977400--europe-style-fashion-street-styles
Utrip mesta · moda · ženska moda

Če se že pripravljate na šoping za prihodnje sezone, potem so vam lahko ti ženski modni trendi 2018 v navdih. Na družbenem omrežju Pinterest so namreč ravno ti trendi največkrat pripeti na različne modne table, prav tako so najbolj iskani, priljubljenost pa jim strmo raste. To je top ženska moda 2018.

Ženska moda 2018: največji ženski modni trendi za letos:

Hlače na zvonec

Skinny kavbojk se morda res ne boste nikoli naveličale, a kljub temu letos poskusite s trendom, za katerega si nihče ni mislil, da se bo zares vrnil. Hlače na zvonec lahko nosite s petami, supergami ali sandali, bodisi čez dan bodisi zvečer.

Logotipi

Logotipi so bili priljubljeni že lani in tudi letos ne bo nič drugače.

Čevlji z dodatki

Biseri, zakovice ali kristali – vse to je postalo nepogrešljiv dodatek k obutvi, pa naj gre za superge ali za čevlje s peto.

(Pre)veliki uhani

Priljubljenost se je tem uhanom na Pinterestu povečala skoraj tisočkrat. Očitno ne gre le za prehodni trend.

Baretke

Ta šik pokrivala niso več rezervirana le za Francozinje – nosijo jih skoraj vse ‘trendseterke’, na Pinterestu pa se je priljubljenost povečala za 269 odstotkov.

Visok razporek

Visok oziroma daljši razporek bomo lahko videle na oblekah, krilih, majicah in srajcah. Na Pinterestu je namreč temu trendu priljubljenost zrasla za 147 odstotkov.

Plastenje

Gotovo veste, da je lahko plastenje oblačil videti fenomenalno, kajne? Zato ni nič čudnega, da trend ostaja in postaja vedno bolj priljubljen.

Denim

To je trend, ki se ga vedno razveselimo. Obstaja sploh boljša kombinacija, kot so kavbojke, bela majica in topel pulover?

Lakirano usnje

Če smo v 2017 proslavljale famozne škornje, ki so bili videti kot nogavice, potem bomo v 2018 obutev iz lakirnega usnja z dodatki pleksi stekla na petkah ali torbicah.

Nogavice

Če en trendi, ki deli modni svet, a kljub temu postaja vedno bolj iskan – nogavice različnih modelov in vzorcev v kombinaciji s čevlji s peto, gležnjarji ter tudi z balerinkami in natikači.

b278aae7915fc83e7a686ca6b31b8f21--knit-cardigans-waffle-knit-cardigan 5 kosov oblačil, ki jih moraš kupiti nekoliko večje (in 4, ki naj bodo manjši) 4 barve 4 barve, ki se dobro podajo prav vsaki ženski pentlja Ženska moda 2018: pentlje so “it” modni kos pomladi 2018 LEZÉ the Label: zadnji par hlač, ki jih boste kadarkoli kupile. LEZÉ the Label: zadnji par hlač, ki jih boste kadarkoli kupile · · · ·