ženske frizure 2018 jesen zima
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ob prihodu jeseni razmišljamo o nakupu novih oblačil, spreminjanju barvne palete, pa tudi o spremembi frizure. Med tem, ko smo poleti posegali po svetlejših, nežnejših barvnih tonih z dodatkom ljubkih barvitih očal, je jesen rezervirana za elegantnejše pričeske v intenzivnih bakrenih, čokoladnih in karamelnih tonih, ki se odlično prilegajo jesenskim barvam.

Vendar v teh osnovnih in brezčasnih trendih seveda obstaja kar nekaj različnih oblik pričesk, ki se osredotočajo na samo obliko, teksturo in volumen las: frufru, fige, kite ali nekaj povsem tretjega. V galeriji odkrijte, katere ženske frizure 2018 bodo zaznamovale letošnjo jesen in zimo.

Galerija – Ženske frizure 2018: najlepše frizure za jesen in zimo

Ženske frizure 2018 za jesen in zimo: neurejen moker videzOdpri galerijo

Balmain jesen/zima 2018 Luksuzna znamka Balmain od sredine septembra naprej tudi v Ljubljani neonske barve Ženska moda 2018: neonske barve so eden izmed ključnih trendov te jeseni nagubani škornji Ženski čevlji 2018: 10 najlepših nagubanih škorjev za jesen in zimo Trend za jesenske nohte 2018 je veliko drznejši, kot bi pričakovali. Trend za jesenske nohte 2018 je veliko drznejši, kot bi pričakovali · · · · ·