zenske frizure 2019 mushroom blonde
Utrip mesta · moda · ženska moda

“Mushroom blonde” je zadnji trend v svetu barvanja las in lahko bi rekli, da je popoln. Je namreč popoln odtenek barve med blond in rjavo in je na prav vsakem videti odlično. Blondinke, ki bi bile temnejše ali rjavolaske, ki bi bile svetlejše, tole je za vas!

Čeprav je barva mushroom blonde dobila ime po glivah, no, gobah, ste lahko prepričane, da je ta barva vse prej kot sluzasta (ali neokusna). Barvo za lase je poimenovala stilistka Yokasta Perez, gre pa za odtenek, ki ni ne blond, ne rjav, tako kot hrana, ki ga je navdihnila.

Barva je odlična za blondinke, ki bi rade pokukale na temno stran (beri: k rjavolaskam). Trenda pa bodo vesele tudi tiste rjavolaske, ki bi rade nekoliko popestrile svojo pričesko. Barva je res čudovita. Jo boste preizkusile?

View this post on Instagram

New hair for a new adventure. @jessicabihun

A post shared by AMANDA RAE (@hairbyamandarae) on

View this post on Instagram

Mushroom 🍄 ash

A post shared by Leanne Russ (@hairby_leanne) on

02b994849b59d78252bb06344d9232b9 9 trikov in 2 minuti: tako dosežeš optično vitkejši videz 8 trendovskih barv za lase 2019, zaradi katerih boste želele spremeniti svoj videz. 8 trendovskih barv za lase 2019, zaradi katerih boste želele spremeniti svoj videz Šik zimski čevlji, ki jih boste želele nosili, preden začne snežiti. Šik zimski čevlji, ki jih boste želele nosili še pred ‘pravo zimo’ shutterstock_522331645 11 modnih nasvetov, zaradi katerih bodo vsi občudovali tvoj stil · · ·