fbpx

Če moškemu nudiš teh 5 stvari, te bo ljubil bolj kot svoje življenje!

Takšne ženske moški ne bodo zapustili, saj je redki dragulj!

Univerzalnega recepta, ki bi deloval za vse odnose, ni! Obstajajo pa nekatere stvari, ki jih moški preprosto potrebujejo. In če jim tega ne omogočiš, je dolgotrajni odnos pod velikim vprašajem!

Zato je pameno, da upoštevaš naslednjih 5 stvari.

Respekt

Čeprav tega morda nikoli ne bodo naglas priznali, niti sami sebi, je za moške izjemno pomembno, da jih ima ženska rada in da jih spoštuje. Šele ko bo čutil tvoje ISKRENO spoštovanje, se bo lahko ob tebi počutil mirnega in varnega.

Prostor

Moški rabijo osebni prostor, da lahko dihajo, verjetno pa ga tudi ti. Res ga ne rabiš klicati vsako uro in ga preplavljati s sporočili, polnimi srčkov in poljubov, ga nenehno spraševati, če te ima rad … Dušila ga boš. Ne glede na to, kako močne občutke nosiš v sebi, mu to pokaži na drugačen način. Če ga boš namreč dušila, bo imel občutek, da je pristal v zaporu, iz katerega pa bo želel čimprej pobegniti.

Moški ne marajo, da jih dušiš!
Moški ne marajo, da jih dušiš!

Nežnost in pozornost

Ženske veljajo za simbol nežnost in pozornosti in moški, ne glede na to, koliko let imajo, hrepenijo po njih kot triletni otroci. A ne zato, ker so šibki ali nezreli in potrebujejo materinsko nego, ampak zato, ker so oni močni in lahko ženske branijo pred vsemi drugimi. Ko se naveličajo teh bojev, potrebujejo tvojo pozoronost, nežnost, udobje in lepe besede.

Porozumění

To je ena najpogostejših težav, s katero se srečujejo moški v zvezah – ženske jih preprosto ne razumejo, tudi kadar jih brezpogojno ljubijo in spoštujejo. Običajno ne razumejo njihovih družbenih, poslovnih ali spolnih potreb. V takih situacijah se pari vsak dan med seboj obtožujejo, da drug drugega ne razumejo, in zato so takšni odnosi večinoma obsojeni na propad. Ženska, ki bo moškega v popolnosti razumela, nikoli ne bo veljala za “samoumevno”. Takšne ženske moški nikoli ne bodo zapustili.

Razumevanje je ključnega pomena! Zato komunicirajta in imejta odprto glavo.
Razumevanje je ključnega pomena! Zato komunicirajta in imejta odprto glavo.

Občutek pomembnosti

Če ima moški razlog, da verjame, da ni samo vir denarja ali “sprejemljiva možnost”, bo naredil vse, kar je mogoče in nemogoče, da te osreči! Za moškega je namreč izjemno pomembno, da se v življenju svoje dame počuti pomembnega, cenjenega in zaželenega.

S vámi od roku 2004

Od roku 2004 zkoumáme městské trendy a denně informujeme naši komunitu následovníků o novinkách v životním stylu, cestování, stylu a produktech, které inspirují vášní. Od roku 2023 nabízíme obsah v hlavních světových jazycích.