fbpx

Denonovih 100

Za vse ljubitelje starih vinilnih plošč, ki imajo dovolj pod palcem, ali za strastne avdiofile, ki jim cena ni ovira, je podjetje Denon za počastitev svojega 100-letnega obstoja in delovanja na trg poslalo gramofon, enostavno poimenovan Denon 100 Turntable. Poleg 5-letne garancije in certifikata avtentičnosti, ...

Za vse ljubitelje starih vinilnih plošč, ki imajo dovolj pod palcem, ali za strastne avdiofile, ki jim cena ni ovira, je podjetje Denon za počastitev svojega 100-letnega obstoja in delovanja na trg poslalo gramofon, enostavno poimenovan Denon 100 Turntable. Poleg 5-letne garancije in certifikata avtentičnosti, ki je ovekovečen z avtogramom samega snovalca gramofona, se “sukalnik” vinilk lahko pohvali z odlično t. i. tehnologijo přímý pohon in kompatibilnostjo z novo DP-A 100 igralno iglo. Logotip, izdelan posebej za to priložnost, seveda ne sme izostati.
Cena: približno 2.000 evrov, na voljo na www.denon.com

Previous
Nokia 5250

S vámi od roku 2004

Od roku 2004 zkoumáme městské trendy a denně informujeme naši komunitu následovníků o novinkách v životním stylu, cestování, stylu a produktech, které inspirují vášní. Od roku 2023 nabízíme obsah v hlavních světových jazycích.