fbpx

Denonovih 100

Za vse ljubitelje starih vinilnih plošč, ki imajo dovolj pod palcem, ali za strastne avdiofile, ki jim cena ni ovira, je podjetje Denon za počastitev svojega 100-letnega obstoja in delovanja na trg poslalo gramofon, enostavno poimenovan Denon 100 Turntable. Poleg 5-letne garancije in certifikata avtentičnosti, ...

Za vse ljubitelje starih vinilnih plošč, ki imajo dovolj pod palcem, ali za strastne avdiofile, ki jim cena ni ovira, je podjetje Denon za počastitev svojega 100-letnega obstoja in delovanja na trg poslalo gramofon, enostavno poimenovan Denon 100 Turntable. Poleg 5-letne garancije in certifikata avtentičnosti, ki je ovekovečen z avtogramom samega snovalca gramofona, se “sukalnik” vinilk lahko pohvali z odlično t. i. tehnologijo direct-drive in kompatibilnostjo z novo DP-A 100 igralno iglo. Logotip, izdelan posebej za to priložnost, seveda ne sme izostati.
Cena: približno 2.000 evrov, na voljo na www.denon.com

Edellinen
Nokia 5250

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.