fbpx

Saeco x-small

Lepota in učinkovitost iz hiše BMW Group Designworks USA ter kvaliteta in tradicija hiše Saeco se združujeta v formi najmanjšega kavnega avtomata znamke Saeco. Ena od skupnih potez s sorodniki iz avtomobilske industrije je gotovo kompaktnost. Po obliki in ...

Lepota in učinkovitost iz hiše BMW Group Designworks USA ter kvaliteta in tradicija hiše Saeco se združujeta v formi najmanjšega kavnega avtomata znamke Saeco. Ena od skupnih potez s sorodniki iz avtomobilske industrije je gotovo kompaktnost. Po obliki in uporabnosti “malček” sledi zastavljeni poti predhodnih modelov, kot so Primea, Talea in Odea, a z izboljšano prijaznostjo do uporabnika, dodelanimi detajli in merami še bolj ustreza posameznikom s hitrim življenjskim tempom. Najboljšo aromo bo iz kave iztisnil vsem, ki s pestrim delovnim urnikom in urbanim življenjskim slogom težijo za najboljšim izkoristkom časa in prostora, a se kljub pogosti odsotnosti od doma ne želijo prav v domačem “gnezdu” odrekati drobnim osebnim užitkom. Za čiščenje in vzdrževanje je izredno preprost, kar je mogoče trditi tudi za spoznavanje njegovih funkcij. Edini korak do aromatičnih užitkov ob toplih napitkih je pritisk na gumb.

Harvey Norman, Letališka 3 d, Ljubljana, in Ankaranska 3 c, Koper

S vámi od roku 2004

Od roku 2004 zkoumáme městské trendy a denně informujeme naši komunitu následovníků o novinkách v životním stylu, cestování, stylu a produktech, které inspirují vášní. Od roku 2023 nabízíme obsah v hlavních světových jazycích.