Žlica Goûte ponuja nov in izpopolnjen način uživanja hrane. Ustvarja občutek, kot bi si oblizovali prste. Poslavljajo se časi, ko so bile žlice, noži in vilice zgolj sredstvo, ki hrano s krožnika spravi v naša usta. Zahvaljujoč tehnologiji lahko s priborom hrano naredimo okusnejšo in pretentamo brbončice do te mere, da zelenjavo zamenjajo za čokolado. Žlica Goûte prinaša pristnost uživanja hrane s prstom, ne da bi pri tem delovali, kot da nam je bonton tuj.
Tritesil ni prvi hibridni pribor, ki vsebuje vilice, žlico in nož v enem, a je prvi, ki vsebuje vsa tri orodja na eni strani. No, v resnici ni povsem prvi, saj smo podoben dizajn lahko videli že za čas 1. svetovne vojne, ko so jih uporabljali vojaški oficirji. Gre torej za moderno reinterpretacijo praktičnega jedilnega pribora, ki je idealen za kampiranje, za v gore ali izlete, ko naši nahrbtniki in potovalke običajno pokajo po šivih.
Končno! Jedilni pribor, ki ne umaže mize. Kolikokrat so vam umazane vilice, žlica ali nož že zapackali prt? Že zdavnaj ne štejete več, kajne. No, iLoveHandles je s priborom Cantilever svetu dal to po čemer je ta toliko časa hrepenel. Jedilni pribor, ki ''lebdi'' in za sabo ne pušča madežev na mizi. Pod pribor sta se podpisala oblikovalca Rich Moore in Avik Maitra.
Italijanski oblikovalec Riccardo Randi se je pri oblikovanju celostne podobe za restavracijo domislil unikatnega jedilnega pribora za s sabo iz lesa in plastike, ki ga je poimenoval enostavno “Wood+Plastic”.
Nekonečná krása japonského designu se skrývá také v podobě a funkčnosti příborů nebo tzv. hůlek. Obama je malé město v prefektuře Fukui v Japonsku. Je známá svými skvěle navrženými lakovanými hůlkami, které jsou pokládány za úžasně krásné a nejtvrdší v Japonsku.