Familien Balin (Suzana, Oliver og Gianluca er vindertrioen) flyttede fra Milj til Koper, hvor de fortsætter traditionen med deres måde at lave mad på. I familiebistroen tilbyder de pizzaer af høj kvalitet lavet af nøje udvalgte ingredienser: fra mel, malet mellem møllesten, tomater uden konserveringsmidler, højkvalitets kogt prosciutto uden gluten og laktose, mozzarella...
Krožna cesta 3a
Dild
Vse sestavine pri dobaviteljih skrbno izberejo, odlikujejo pa se prav po skrbi za kakovost končnega izdelka, ki ga ponudijo stranki. Po Sloveniji so poznani po svoji črni pici, bili pa so tudi prva picerija v Trstu, ki je ponujala pico z aktivnim ogljem.
Poleg pic ponujajo še ombolo v testu, meso na oglju, istrski pršut, izredne črne burgerje in sladice izpod rok kuharskega mojstra Gianluce, poznanega kot izvrstnega slaščičarja, katerega delo je bilo večkrat odlikovana z medaljami Sladke Istre.
Galerija – Bistro San Marco
Mere information:
sanmarco.si