fbpx

Dage med sneglespecialiteter på Zenon-tavernen og vinbaren

Specialiteta: Polži

I løbet af sneglespecialiteternes dage vil gourmeter glæde sig over tavernaen og vinbaren Zenon. Gourmet-delikatessen Helix Aspersa Muller vil blive tilberedt af kokken Žiga Mandelc på forskellige måder.

Vigtig information
Hvornår?
til
Hvor?
Zenon, Brtonigla, Hrvaška
Facebook begivenhed
Entré
Cena menija 60€/osebo

Slasten meni z več hodi bo oplemeniten s Cattunarjevimi najboljšimi vini, štirimi vrstami malvazije, ki raste na štirih vrstah zemlje – kar je posebnost Brtonigle v hrvaški Istri, teranom barrique og ružo muškat. Polžereja Kubelj bo za ta dogodek priskrbela vrtne polže Helix Aspersa Muller, et tilfælde af sorto, ki je namenjena prav prehranjevanju in zelo cenjena v svetovnih kuhinjah.

Specialitete bomo pripravljali v konobi in enoteki Zenon, ki med dobro uveljavljenimi gostinci v hrvaški Istri, po odzivih domačih in tujih gostov sodeč, uspešno orje ledino. Okuse s krožnikov bo imenitno dopolnil Cattunar, vrhunski lokalni vinar, s svojo žlahtno kapljico.

Mere information

Rezervacije so obvezne. Število mest je omejeno, zato priporočamo čimprejšnjo prijavo na:
mob. št. 00385 95 897 90 31 ali info@konoba-zenon.com.

Mere information på:
www.farmakubelj.si
www.vina-cattunar.hr
www.konoba-zenon.com

Med dig siden 2004

Fra år 2004 vi forsker i urbane tendenser og informerer vores fællesskab af følgere dagligt om det seneste inden for livsstil, rejser, stil og produkter, der inspirerer med passion. Fra 2023 tilbyder vi indhold på store globale sprog.