Vsi tisti, ki bi si želeli jesti dobro do konca svojih dni, moramo obvezno obiskati Grad Tabor Laško. Čudovita lokacija nad mestom ter pod vznožjem Huma nas popelje v pravljični svet odličnih kulinaričnih dobrot. Restavracija se nahaja v večjem štirioglatem stolpu. Pred kratkim jo je vnovič odprl Marko Pavčnik, ...
Cesta na Svetino 23
Laska
Vsi tisti, ki bi si želeli jesti dobro do konca svojih dni, moramo obvezno obiskati Grad Tabor Laško. Čudovita lokacija nad mestom ter pod vznožjem Huma nas popelje v pravljični svet odličnih kulinaričnih dobrot. Restavracija se nahaja v večjem štirioglatem stolpu. Pred kratkim jo je vnovič odprl Marko Pavčnik, član kuharske reprezentance Slovenije in nekdanji vodja kuhinje Hotela Evropa v Celju. Njegove kuharske mojstrovine temeljijo na lokalnih sestavinah, ki se skozi letne čase spreminja. Je vedno drugačna, sveža in inovativna. Še vedno lahko ujamemo ponudbo špargljev in tartufov, v poletnem času pa je poudarek na lahkih krožnikih z veliko zelenjave, rib, zelišč … Iz narave naravnost k nam na krožnik. Tiste, malo zahtevnejše, pa čakajo tatar dimljene postrvi, potočni raki, postrvin kaviar, hrenov sneg in še in še.