fbpx

På en båd langs Ljubljanica med mesterkokken Igor Jagodic

Kulinarično razvajanje na Ljubljanici

Kokken Igor Jagodic (Kaval Group) og kaptajnen på skibet Ljubljana, Tomo Zupančič, inviterer os endnu engang til kulinariske nydelsesmidler langs floden med syv navne - Ljubljanica.

Vigtig information
Hvornår?
Hvor?
Cankarjevo nabrežje (slaščičarna Lolita)
Arrangør
Facebook begivenhed
Entré
90€ (vključuje 5 hodni menu Chefa Igorja Jagodica, vinska spremljava, voda, kava, 2 urni prevoz z ladjico, živa glasba)

Kulinarično razvajanje je lahko čudovito darilo za rojstni dan, obletnico poroke ali poslovni dogodek, seveda pa je lahko tudi nepozaben romantičen večer na reki sedmerih imen – reki Ljubljanici.

Gostje teh prečudovitih in drugačnih večerov spoznavamo kulinarične mojstrovine Ljubljane in Slovenije. Plujemo po reki Ljubljanici in kljub nevarnosti povodnega moža okušamo sladkosti znamenite torte Stolp – Ljubljanski grad.

LÆS MERE: Hvad er de traditionelle julemiddage rundt om i verden?

Kulinarično razvajanje na Ljubljanici.
Kulinarično razvajanje na Ljubljanici.

Večerja na ladjici vključuje 5-hodni meni chefa Igorja Jagodica ob spremljavi vin domačih in tujih vinarjev.

5-hodni meni:

Kapitanov pozdrav čolnarjem na ladjici Ljubljana

  • Pršut s pršutovo peno

Kaj so ujeli trnovski ribiči

  • Dimljena postrv, majoneza s hrenom, gel jabolka, jabolko, radič, zelišča, gel rdeče pese

Kdor pluje, hladno juho v nebesa kuje!

  • Paradižnikova hladna juha, mladi sir, zelišča

To, kar je najboljše za kapitana, je tudi za čolnarje

  • Telečja lička, “zakon Slovenije” ali pražen krompir, pečeno korenje, tartufi

Sladki okusi Ljubljane na Ljubljanici

  • Torta Stolp Ljubljanski grad, pehtranov sladoled
  • Lolitina kava

Nekaj utrinkov s kulinaričnega razvajanja na Ljubljanici:

Mere information

Mere information;
kaval-group.si

Med dig siden 2004

Fra år 2004 vi forsker i urbane tendenser og informerer vores fællesskab af følgere dagligt om det seneste inden for livsstil, rejser, stil og produkter, der inspirerer med passion. Fra 2023 tilbyder vi indhold på store globale sprog.