Gode spisende, pas på! Forårets Restaurantuge 2016 nærmer sig. Årets forårsfestival for det slovenske køkken finder sted fra den 11. til den 20. marts 2016. Hvis sidste års forårsuge med restauranter var præget af råvarernes lokalitet og kokkenes kreativitet, tilføjer det i 2016 en anden form. Lige så meget som vi spiser med munden, spiser vi også med øjnene.
Pomladni Teden restavracij 2016 nastopa pod neuradnim geslom ”Jemo tudi z očmi”, zato lanski lokalnosti sestavin in ustvarjalnosti chefov pri letošnjem pomladnem Tednu restavracij dodajajo prezentacijo jedi na krožniku, ki je pomembna odlika vrhunske kulinarike. Jedi z menija Tedna restavracij, devetdnevnega kulinaričnega razvajanja, tako ne bodo razvajale le brbončic, ampak tudi oči.
LÆS MERE: Dom-messen 2016: den 55. Dom-messe i træk!
Z meniji bodo svojo umetniško žilico in ustvarjalni navdih med 11. in 20. marcem 2016 predstavili chefi iz več kot 83 slovenskih restavracij. Da bo imela domišljija karseda prosto pot, se je nekoliko dvignila cena menija, ki bo 16 euro (za najmanj tri hode). Cilj namreč ni jesti poceni, ampak dobro.
Mere information:
uge af restauranter.si