fbpx

Opskrift: appelsinsouffle i appelsinskal

Recept za pomarančni sufle v pomarančni lupini

Sufle je hitro pripravljena, a delikatna sladica, ki jo gostje nestrpno čakajo z žlico v roki, medtem ko se peče. Pod skorjo mora biti tekoča. Običajno jo pripravimo v majhni keramični oz. stekleni posodici remekin (beseda je tako kot sufle francoskega izvora), toda pomarančni sufle, ki vam ga predstavimo v nadaljevanju, namesto v tej postrežemo kar v pomarančni lupini.

Du vil have sufle pripraviti nekoliko drugače? Potem namesto tradicionalnega modelčka uporabite kar appelsinskræl in pripravite pomarančni sufle. Tako vam po obedovanju ne bo treba pomivati posode, le lupino boste vrgli v koš za biološke odpadke.

LÆS MERE: Opskrift: lækre pandekager i tysk stil med skovfrugter

Pomarančni sufle v pomarančni lupini vas ne bo razočaral.
Pomarančni sufle v pomarančni lupini vas ne bo razočaral.

Recept za pripravo pomarančnega sufleja:

Med dig siden 2004

Fra år 2004 vi forsker i urbane tendenser og informerer vores fællesskab af følgere dagligt om det seneste inden for livsstil, rejser, stil og produkter, der inspirerer med passion. Fra 2023 tilbyder vi indhold på store globale sprog.