Det luksuriøse 5-stjernede golfresort Kempinski Hotel Adriatic er åbent igen. Denne gang opgraderes det eksisterende tilbud med private luksusvillaer til de mest krævende gæster og en ny Executive Chef. Hotellet leverede upåklagelig Kempinski-service, beriget af Kempinski White Gloves Service, et program med ekstraordinære sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger, der blev indført i 2020.
Ob prepoznavanju novega trenda v ultraluksuzni ponudbi in povečanega zanimanja za vile, so se v Kempinskem Hotel Adriatic osredotočili na širitev portfelja ter na rekonstrukcijo in prenovo zasebnih vil, ki se nahajajo ob hotela. S poudarkom na zagotavljanju popolne zasebnosti in predstavljanju resničnega bistva jadranskega udobja bodo gostje hotela očarani nad vilami Kempinski in njihovo prefinjeno eleganco.
Vsaka vila se nahaja neposredno na območju hotela in se razprostira na površini od 600 do več kot 1.000 kvadratnih metrov. Vile različnih velikosti imajo od tri do pet prostornih spalnic z razkošno en-suite kopalnico, veliko dnevno sobo galerijskega tipa, jedilni prostor, kuhinjo in še veliko ostalih prostorov. Vile so skrbno zasnovane za varovanje zasebnosti, z velikimi zasebnimi bazeni, prostori za sončenje in prostornimi dvorišči, kjer lahko gostje uživajo v osupljivem pogledu na zgodovinsko mesto Piran in sinje modro Jadransko morje. Gostje vil lahko uživajo v vseh hotelskih storitvah in v dodatnih personaliziranih uslugah po naročilu. S kulinarično ponudbo resorta, ki bo napredovala v popolnoma novo razsežnost razkošja, med zasebnimi storitvami vsekakor izstopa možnost zasebnega kuharja.
Hotelski kompleks je namreč bogatejši za novega izvršnega kuharnja, britanca Warrena Browna, čigar izkušnje ter pretekla delovna mesta predstavljajo recept za inovacije in kulinarične mojstrovine. Warren se je šolal v francoski kuhinji, sodeloval je z dvema prejemnikoma Michelinove zvezde Antonom Mosimannom OBE in Danielom Galmichejem (prejemnik Michelinove zvezde od leta 1990), bil je del “British MasterChef” in je potoval po vsem svetu ter delal tako v različnih regijah (Evropa, Šanghaj, Dubaj, Koreja itd.), kakor tudi v različnih blagovnih znamkah hotelirstva (Shangri-La, Hilton, Starwood). Prav tako je bil Warren nekoč glavni kuhar v restavraciji z eno Michelinovo zvezdico L’Ortolan v Readingu.