fbpx

Varm chokolade: en sød nydelse, der er enhver synd værdig

Varm chokolade skal være dagens lækkerbisken, der forkæler og varmer dig i efterårs- og vinteraftener, hvor du hellere vil krølle dig sammen i en bold og glemme alt omkring dig.

Še večkrat naj bo na mizi, ko vas obišče najboljša prijateljica, vsekakor pa tekne tudi na družinsko obarvano božično jutro. Poleg toplih puloverjev, šalov, rokavic, cimetovih piškotov in kamina je ena izmed ključnih sestavin zimske pravljice, ki si jo lahko v zavetju toplega doma pričarate popolnoma sami.

Lahko jo uživate toplo, lahko nadomesti jutranji kakav, prileže se kot napitek po jedi, kot posladek z dodatkom smetane, odlična pa je tudi za pripravo najrazličnejših likerjev.

Kako pripravimo slastno vročo čokolado Maxim Premium?

Vroča čokolada Maxim Premium
Vroča čokolada Maxim Premium

Vročo čokolado segrejte (do 60 stopinj Celzija), vendar je nikar ne zavrite. Med segrevanjem jo stalno mešajte, da se ne prime posode. Če jo boste greli v mikrovalovni pečici, jo pred pripravo dobro premešajte. Gretja s paro ne priporočamo, saj se pri tem lahko spremeni sestava izdelka. Ko boste opravili s formalnostmi priprave, jo nalijte v skodelico, okrasite s smetano in postrezite. Pa obilo užitkov ob razvajanju in ustvarjanju z vročo čokolado!

Mere information

Mere information:
maxim.si

Vsebino omogoča Maxim (Ljubljanske mlekarne).

Med dig siden 2004

Fra år 2004 vi forsker i urbane tendenser og informerer vores fællesskab af følgere dagligt om det seneste inden for livsstil, rejser, stil og produkter, der inspirerer med passion. Fra 2023 tilbyder vi indhold på store globale sprog.