An der CITY CHEF Kochakademie im Juni entdeckten wir unter der Anleitung von Kavals Meisterköchen und Küchenchef Borut Cent die Geheimnisse der schnellen Zubereitung exotischer Gerichte mit AVE-Fleisch der Panvita-Gruppe. Dieses Mal dominierten leuchtende Farben, intensive Düfte und exotische Geschmackskombinationen. Wir lernten Curry, Chili und ... kennen und kombinierten sie.
Na junijski CITY CHEF kuharski akademiji smo pod vodstvom Kavalovih kuharskih mojstrov in glavnega kuharja Boruta Centa odkrivali skrivnosti hitre priprave eksotičnih jedi ob mesninah AVE iz Skupine Panvita. Tokrat so prevladovale žive barve, močni vonji in eksotične kombinacije okusov. Spoznavali in kombinirali smo curry, čili, ingver, ginseng, limonino travo, kokosovo mleko, …, torej vse, kar velja za nenavadno, ob čemer so naše brbončice razvajala odlična vina Marof. Kar nekaj idej, receptov in nasvetov lahko poiščimo na Facebook strani CITY CHEF kuharske akademije – www.facebook.com/CityChef.