Eine neue Reihe von Zusammenkünften in geselliger Runde bei Essen und erlesenen Weinen starteten wir Mitte März mit italienischer Küche, bei der schon wenige einfache Zutaten immer wieder neue Genüsse bereiten: Pizzas für jeden Geschmack, erlesene italienische Pasta, Olivenöl, aromatische Kräuter, Parmesan, Tiramisu, Espresso. Unter anderem sind wir ein kulinarisches …
Novo serijo srečevanj v dobri družbi ob hrani in izbranih vinih smo sredi marca začeli z italijansko kuhinjo, kjer le nekaj preprostih sestavin prinaša vedno nove užitke: pice za vse okuse, izvrstne italijanske testenine, oljčno olje, aromatična zelišča, parmezan, tiramisu, espresso. Med drugim nas je kuharski mojster in vodja kuhinje v Kaval clubu Dragan Marjanovič prepričal, da kakovostnega deviškega oljčnega olja v italijanski kuhinji ni nikoli preveč, vinski strokovnjak Robert Gorjak iz vinske šole Belvin nas je podučil, kako odpreti vino z različnimi vinskimi odpirači kot pravi profesionalec. Kar nekaj idej, receptov in nasvetov italijanske kuhinje lahko poiščimo na Facebook strani City Chef akademije – www.facebook.com/CityChef.