Na oktoberski City kuharski akademiji smo se naučili kako svojim gostom ponuditi nekaj zanimivega, drugačnega, a hkrati enostavnega. Z malo domišljije in nekaj spretnosti smo običajne prigrizke spremenili v objekte, ki so nas očarali že s pogledom. Kako le z nekaj trikov, s pravimi sestavinami in malo ...
Na oktoberski Kochakademie der Stadt smo se naučili kako svojim gostom ponuditi nekaj zanimivega, drugačnega, a hkrati enostavnega. Z malo domišljije in nekaj spretnosti smo običajne prigrizke spremenili v objekte, ki so nas očarali že s pogledom. Kako le z nekaj trikov, s pravimi sestavinami in malo domišljije spremenimo najbolj običajne prigrizke v zapeljive in neustavljivo dobre so nam v prijetnem ambientu salona Elementare pokazali mojstri restavracije Angel. Pri tem nam je pomagal tudi pester izbor Naturetinih Produkte. Za piko na i sta poskrbela Aperol-Spritzer und Radenska za aperitiv ter vina Verus in vinski izbor pod taktirko Belvin Weinschule.