Kennen Sie den einfachsten Weg, Knoblauch zu schälen? Wir präsentieren Ihnen eine schnelle und einfache Möglichkeit, Knoblauch zu schälen, ohne dass der Geruch beim Schälen in Ihre Finger dringt. Dieser Trick löst dieses natürliche Antibiotikum in weniger als 10 Sekunden!
Poznate način, kako česen olupiti najlažje in najhitreje? Verjetno se tudi vi vsakič znova mučite z dolgotrajnim lupljenjem, da o vonju, ki se zažre v prste, sploh ne govorimo. K sreči obstaja einfacher Trick, bližnjica, za katero bi si želeli, da bi jo poznali že prej.
WEITERLESEN: Wie schält man Kartoffeln am schnellsten?
Česen najlažje olupite, če uporabite kozarec za shranjevanje ali pa posodo s pokrovom. Tako boste glavo česna olupili v manj kot 10 sekundah!
Kako česen najlažje olupiti:
Kako česen najlažje olupiti (še drugi način):
Kako česen olupiti z mikrovalovno pečico:
Kako se znebiti neprijetnega vonj česna po jedi?
Neprijetnega vonja česna po jedi se znebite tako, da v istem obroku uživate svež peteršilj, jabolka, baziliko, sveže liste mete ali špinačo oz. pijete zeleni čaj ali mleko.