Sechs interessante Erlebnisse in Origan verbinden kulinarischen Genuss und musikalische Verwöhnung. Am 7. Juni werden wir den Abend mit Andrej Šifrer verbringen, am nächsten Tag werden wir uns im Golažijada mit den kräftigen Aromen von Gulasch, Cvičko und Bier verwöhnen lassen. Der Samstag, der 8. Juni, wird kalorienmäßig etwas leichter ausfallen, da wir uns vorbereiten werden...
Šest zanimivih doživetij v Origanu združuje kulinarično uživanje in glasbeno razvajanje. 7. junija bomo večer preživeli z Andrejem Šifrerjem, naslednji dan se bomo na Golažijadi prepuščali močnim okusom golaža, cvička in piva. Sobota, 8. junija, bo kalorično nekoliko lažja, saj bomo pripravljali party food za domačo zabavo. Druga polovica meseca prinaša dve kulinarični delavnici: 16. junija Testenine na sto in en način ter 23. junija Morske jedi. Dva dni pred tem smo vabljeni na okušanje hrane in vin karakterne Grčije.