fbpx

onno – Sendling Jacke für urbane und aktive Männer

onno - jopič Sendling

Onoo ist ein Unternehmen mit Sitz in München. In seinen Produkten Smart Urban Clothing hat es natürliche und technische Materialien kombiniert, die dem aktiven Stadtmenschen volle Bewegungsfreiheit ermöglichen. So sieht die Kleidung modern und entspannt aus und schützt uns gleichzeitig vor Wind und Regen. Die Sendling Jacke ist aus hochwertiger Wolle gefertigt und mit Teflon beschichtet. Die Marke onno ist Gewinner der Messe ISPO.

Grundinformation
Marke
onno
Modell
Sendling
Der Preis
599€
Laden

Nova modna blagovna znamka onoo je razvila suknjiče Sendling, posebej narejene za mobilne moške, ki bodo lahko že jeseni 2015 v suknjičih iz naravnih in tehničnih materialov uživali v popolni svobodi gibanja ter se hkrati zaščitili pred vetrom in dežjem. Suknjiči so moderni in lahkotni hkrati, zato ni ovir ali jih uporabimo za v službo ali pa za večer s prijatelji. Narejeni iz volne Loden in prevlečeni s teflonom, so suknjiči tako odporni na različne vremenske razmere, visoko kakovostni gumirani gumbi z videzom usnja pa so vodoodporni.
Za podjetne ljudi so dodane različne praktične funkcije kot so reže za slušalke in podaljšani rokavi z manšetami, ki suknjič dopolnijo ne samo funkcijsko, temveč tudi oblikovno.
Onoo so zmagovalci sejma ISPO, ki je letos potekal v Münchnu od 5. do 8. februarja 2015.

WEITERLESEN: Trend: moška moda za pomlad / poletje 2015

V galeriji si lahko ogledate suknjič Sendling.

Mehr Informationen

Mehr Informationen:
onoo.de

Seit 2004 bei Ihnen

Ab 2004 Wir recherchieren urbane Trends und informieren unsere Follower-Community täglich über das Neueste aus den Bereichen Lifestyle, Reisen, Style und Produkte, die mit Leidenschaft begeistern. Ab 2023 bieten wir Inhalte in den wichtigsten Weltsprachen an.