Die kulinarische Oase verwöhnt uns diesen und nächsten Monat mit einer Auswahl an Veranstaltungen: Heute um 19 Uhr starten wir mit einem Abend mit Gulasch, Cvička und Akkordeon, in einer Woche um 21 Uhr stellt uns Arne Hodalič Äthiopien vor, am 26. Juli um 19 Uhr können wir uns bei einem Abend mit Sardinen und Malvasia erfrischen. Es verdient schon jetzt besondere Aufmerksamkeit...
Kulinarična oaza nas tudi v tem in naslednjem mesecu razvaja z izborom dogodkov: začeli bomo danes ob 19. uri z večerom golaža, cvička in harmonike, čez teden dni nam bo ob 21. uri Arne Hodalič predstavil Etiopijo, 26. julija ob 19. uri se lahko osvežimo na večeru sardelic in malvazije. Posebne pozornosti je vredna že četrta večerja v temi, kjer nam naša čutila, razen vida, še izostrijo užitek. V času tekem so vabljeni tudi navdušenci nogometa.