Ein warmes Sandwich-Boot mit Speckstücken, Eiern und Käse ist das perfekte Rezept für einen noch perfekteren Brunch. Die Zubereitung nimmt nicht viel Zeit in Anspruch, aber wir erhalten trotzdem eine konkrete Mahlzeit, die sich gut teilen lässt. Wir können es alleine oder als Gastgeber genießen. Die Zubereitung ist sehr einfach und das Ergebnis ist göttlich.
Topli sendvič čoln s koščki slanine, jajci in sirom je idealna rešitev, ko nimate časa za kuhanje, a želite vase vreči nekaj toplega in konkretnega. V nadaljevanju si lahko preberete, kaj vse potrebujete za izdelavo popolnega bruncha in kaj vse morate storiti.
Recept za topli sendvič čoln s koščki slanine, jajci in sirom
Zutaten:
- 1 francoska štruca (bageta)
- 5 velikih jajc
- 1/3 l polnomastnega mleka
- 100 g popečenih koščkov slanine
- 100 g Käse
- 2 na tanko narezani mladi čebuli
WEITERLESEN: Urlaubsrezept: teuflisch gute Hufe vom Weihnachtsmann
Priprava toplega sendviča čolna s koščki slanine, jajci in sirom
V srednje veliki posodi zmešamo jajca, mleko, slanino, sir in čebulo. Iz francoske štruce izdelamo ”deblak” (na vrhu izrežemo pravokotnik in odstranimo del mehke sredice). Z žlico nato v izdolbeni del zlijemo mešanico in pri 175 stopinjah Celzija pečemo 25 minut. Topli sendvič nato le še narežemo na koščke in pojemo, ko je še toplo.