eddie-izzard-foto
14. apr
V zraku · dan za

Eddie Izzard velja za enega najboljših stand-up komikov naše generacije, pri The Telegraphu pa so celo zapisali, da je »Kralj vesolja … komični genij … utelešena zabava!«. In ta kralj stand-up komedije prihaja 14. aprila 2019 v Ljubljano, kjer se bo predstavil z novim šovom Wunderbar.

Cankarjev dom, Ljubljana
Tin Vodopivec, Aquarius Records in Mick Perrin Worldwide
od 25,00 €
Dogodek na Facebooku

Pet let po njegovi hit komediji Force Majeure, ki se je  zapisala v zgodovino komedije z nastopi v kar 45 državah po svetu in tudi v vseh petdesetih državah ZDA, se Eddie Izzard vrača h koreninam s svojim popolnoma novim šovom. Wunderbar razglablja o njegovem edinstvenem, nadrealističnem pogledu na ljubezen, zgodovino in lastno »teorijo vesolja«. Predstava v angleščini lahko vsebuje močan in domišljijsko navdihnjen jezik.

Izzard je razprodajal šove po vsem svetu, od Šanghaja do Mumbaja, med drugim tudi newyorški Madison Square Garden in celo prestižni The Hollywood Bowl v Los Angelesu.

»Bliža se čas, ko bom moral oditi in se za nekaj časa posvetiti političnemu življenju. A preden se to zgodi, želim občinstvu po svetu ponuditi svoje najboljše nastope stand up komedije – posebno zdaj v dobi Brexit – in sovraštva Trumpa. Moj novi šov zajema teme človeštva zadnjih 100.000 let, do govorečih psov in živalskih superjunakov. Veselim se, da se bomo ponovno srečali,« še dodaja Eddie Izzard.


direct 29. marec, 2019 The Illusionists Direct From Broadway: največji svetovni čarodeji prihajajo v Slovenijo _MG_1968 30. januar, 2019 13. Mednarodni strokovni sejmi okusov 2019 MENT Ljubljana_____FESTIVAL 2019: dobra glasba v mestu in prvi možganski trust 30. januar, 2019 MENT Ljubljana FESTIVAL 2019: dobra glasba v mestu in prvi možganski trust Pepe, Miki Miška, Mini Miška in Jaka Racman_DISNEY ON ICE DOTAKNI SE ZVEZD 25. januar, 2019 Disney On Ice predstavlja Dotakni se zvezd: ledeni spektakel januarja 2019 prvič v Ljubljani · · · ·