2017_07_FF_FB_citymagazine_1000x500
10. avg
V zraku · dan za · Utrip mesta · kulinarika

Tudi letos bomo lahko uživali v finih grižljajih po fer cenah. Na slovenske ulice se namreč vrača FerFud, tokrat kot FerFud DUEL. In kakšnemu dvoboju bomo priča to leto? Pomerili se bosta dve ekipi mladih kuharskih talentov restavracije Sedem Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor ter centra kulinarike in turizma Kult316 Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana.

Glavni trg, Maribor in Ljubljanska tržnica pri Mesarskem mostu, Ljubljana
FerFud DUEL
Vstop je prost.
Dogodek na Facebooku

Ekipi se bosta s svojo kulinarično ponudbo potegovali za nepozabno nagradostrokovno ekskurzijo v tujino k chefu ene najslovitejših restavracij na svetu. S svojim delom ekipi hkrati podpirata tudi projekt Botrstvo, ki mu obiskovalci ob plačilu grižljaja po fer ceni lahko namenijo prispevek po svojih zmožnostih. Hofer bo ob koncu FerFud DUELA izenačil znesek teh donacij in ga poklonil ekipama kot dodatno plačilo. Fer namen bo tako podvojen!

Fine grižljaje iz Hoferjevih kakovostnih sestavin bo tudi letos možno poravnati na dva načina: s plačilom fer cene (to je cena enaka prodajni vrednosti sestavin izbranega grižljaja v Hoferjevih trgovinah) in s plačilom z objavo (inovativnim načinom plačila z objavo predpripravljene FerFud vsebine na Facebooku ali Twitterju, pri čemer prejme vsak posameznik QR kodo za brezplačen grižljaj po želji). Obiskovalci bodo plačilu lahko zmeraj dodali še donacijo oz. znesek, za katerega menijo, da odraža vrednost jedi.

Spremljajte FerFud DUEL, uživajte v finih grižljajih in podprite ekipo po svojem okusu.

Galerija – FerFud: tako je bilo lani

Lani je 8 top slovenskih chefov Martini in Poloni - s Hoferjevimi kakovostnimi sestavinami - pomagalo do vrhunskih uličnih grižljajev.Odpri galerijo
Red Bull No Paws Down 2017 29. julij, 2017 Red Bull No Paws Down 2017 – longboard tekmovanje nad Osilnico, ki jemlje sapo Metaldays 2017 – prihaja Marilyn Manson 23. julij, 2017 Metaldays 2017 – prihaja Marilyn Manson shutterstock_517613647 21. julij, 2017 Blejski dnevi z Okusi Bleda 2017: ko zažari Blejsko jezero CEV Beach Volleyball turnir 2017: odbojka na mivki in plaža sredi mesta 20. julij, 2017 CEV Beach Volleyball turnir 2017: odbojka na mivki in plaža sredi mesta · · · · · ·