cirkus corona
26. nov
Kulturni izbor · glasba

Klub Cirkus bo praznovanje 5. rojstnega dne zaključil s poslastico za ljubitelje plesnih hitov 90. let, ki po Evropi spet polnijo arene. V že tako razbeljeno rezidenco Tutti Frutti prihaja ikonična brazilska pevka Corona, ki je med leti 1993 in 1995 polnila plesišča s hiti, kot so Rhythm of the night, Try me out, Baby baby in I don’t wanna be a star.

Klub Cirkus, Ljubljana
Klub Cirkus
Navadna vstopnica: 8 €, VIP-vstopnica: 18 €

Klub Cirkus je izpeljal že skoraj 750 glasbenih, modnih, medijskih, filmskih in vseh drugih dogodkov, praznovanje prve petletke pa raztegnil na cel november. Serijo je odprl Rihannin novi pajdaš Dimello, za finale pa so prihranili poslastico za ljubitelje plesnih hitov 90. in 00. let, ki po Evropi spet polnijo največje dvorane. V že tako razbeljeni mesečni rezidenci Tutti Frutti bodo novembra gostili Corono, legendarno italijansko pevko brazilskih korenin, ki je v letih med 1993 in 1995 pometala lestvice in svetovna plesišča s hiti, kot so Rhythm of the night, Try me out, Baby baby in I don’t wanna be a star.

PREBERITE ŠE: Koncert: kultni danski glasbeni producent Trentemøller v Kinu Šiška

To je obvezen žur za vse, ki ste 90. leta preplesali v Titanicu, DC3 Dakoti, Eldoradu, Babilonu, Lajfu … in odštevali dneve do naslednjega vikenda ob kompilacijah Gama MM, Power Mix, Dance Sensation in videospotih na Vivi.


elton john dunaj koncert november 24. november, 2016 Koncert: Elton John, ena od največjih pop zvezd sedemdesetih na Dunaju Koncert: Asaf Avidan v Kinu Šiška 23. november, 2016 Koncert: Asaf Avidan v ljubljanskem Kinu Šiška red hot chili peppers dunaj 21. november, 2016 Koncert: kalifornijski veterani Red Hot Chili Peppers na Dunaju Pixies - 2016 - Dunaj 15. november, 2016 Koncert: alternativni rockerji Pixies z novim albumom na Dunaju · · · ·