Koncert: Klemen Klemen v ljubljanski Drami
19. feb
V zraku · dan za

V okviru Drame Akustike bo 19. februarja 2017 nastopil priznani raper slovenske glasbene scene Klemen Klemen. Ne zamudite tega nepozabnega večera, podkrepljenega z energičnimi ritmi ter pristnimi besedili rapa. Vstopnice so že na voljo.

do
SNG Drama Ljubljana
SNG Drama
10 €
Dogodek na Facebooku

Klemen Klemen je eden izmed najbolj priznanih slovenskih raperjev. Letošnje leto bo 19. februarja 2017 nastopil na velikem odru v ljubljanski Drami ter slovenskemu občinstvu v natančnem ritmu pripovedoval o preprostih življenjskih modrostih.

PREBERITE ŠE: Koncert: kultni danski glasbeni producent Trentemoller v Kinu Šiška

Klemnovo glasbeno potovanje se je začelo že v srednji šoli. Svojo kariero je začel graditi v duetu skupaj s Simonom Stojkom Falkanom. Pozneje ga je Dalaj Eegol povabil k sodelovanju pri snemanju albuma Leva scena, z Matejem Jovanom in Juretom Koširjem pa je ustvaril projekt Pasji kartel. Kmalu se je rodil Klemnov prvenec Trnow stajl, ki je v trenutku zasedel pomembne domače radijske lestvice. Albumu se je pridružil singel Keš pičke, ki še danes simbolno in kakovostno predstavlja ledolomilca slovenske rap in hiphop scene. Sledili sta še plošči Hipnoza (2003) in S3P (2015).

Ne zamudite obetavnega doživetja s Klemnom Klemnom v Drami Akustiki – za pokušino dogodka pa si lahko ogledate spodnji videoposnetek. Vstopnice za koncert so že v prodaji.


The Chainsmokers - Dunaj 2017 18. februar, 2017 Koncert: svetovni zvezdi The Chainsmokers prihajata na Dunaj Pokal Bleda v zimskem plavanju 2017 18. februar, 2017 Pokal Bleda v zimskem plavanju 2017 Millionaire Mind Intensive 2017 17. februar, 2017 Seminar Millionaire Mind Intensive na Gospodarskem razstavišču kurentovanje 2017 17. februar, 2017 Kurentovanje 2017: na Ptuju bo spet veselo · · · ·