Koncert: Lola Marsh v Kinu Šiška
21. okt
Kulturni izbor · glasba

Lola Marsh, indie-folk-pop bend iz Izraela, prihaja v Kino Šiška. V Ljubjano se vračajo dve leti po razprodanem in odličnem koncertu, tokrat z novim, ravnokar izdanim albumom. Na odru Kina Šiške bodo nastopili 21. oktobra 2017. Vstopnice so že v prodaji.

Kino Šiška, Ljubljana
Kino Šiška
12,00 €
Dogodek na Facebooku

Indie-folk-pop bend iz Tel Aviva se po dveh letih vrača v Slovenijo. Lola Marsh bo na odru Kina Šiške nastopila 21. oktobra 2017. Poleg starih skladb bo skupina predstavila tudi čisto svež album z naslovom Remember Roses, ki je izšel junija letos. Skupina Lola Marsh je nastala na pobudo Gila Landaua in Yael Shoshane Cohen. Kmalu so se jima pridružili še basist Matil Gilad, pianist in kitarist Rami Osservaser ter bobnar Dekel Dvir.

Prvi pomembnejši preboj je skupina Lola  Marsh doživela leta 2014 na festivalu Primavera Sound v Barceloni. Začele so prihajati ponudbe in od takrat se je skupina sprehodila po odrih pomembnejših glasbenih festivalov, kot so na primer Pohoda, Exit, Pukkelpop in Tallinn Music Week. Prvi singel z naslovom Sirens so izdali leta 2015. Kmalu je dosegel milijon predavanj in skočil na peto mesto na lestvici na Spotifyju. Sledil je še bolj uspešen singel You’re Mine, letos pa je skupina Lola Marsh izdala svoj prvi album Remember Roses. Vstopnice za koncert so že v prodaji.

PREBERITE ŠE: Festival Urbano Dejanja (UD) 2017: festival urbanih subkultur

RET_parov3163_(c)JanKohlrusch 21. oktober, 2017 Koncert: Parov Stelar s celovečernim spektaklom v Ljubljani Sigur-Ros-Press-Photo-Cropped-for-SPOTlight 20. oktober, 2017 Koncert: mistični Islandci Sigur Rós oktobra v Zagrebu pankrti 20. oktober, 2017 Koncert: Pankrti praznujejo 40 let stones 16. september, 2017 Koncert: glasbene legende The Rolling Stones septembra v Avstriji · · · ·