Glenn Miller Orchestra
15. jan
V zraku · dan za

15. januarja 2017 v Gradec prihaja Glenn Miller Orchestra – obeta se nam glasbena poslastica, ki jo enostavno ne smete zamuditi. Orkester velja za enega od najbolj uspešnih orkestrov na vsem svet, svoj navdih pa že od svoje ustanovitve leta 1978 črpa iz filozofije in prečudovite glasbe ameriškega big band glasbenika Glenn Millerja. Vstopnice so že v prodaji.

do
Congress Graz
Messe Congress Graz
38 €
Dogodek na Facebooku

V Gradec prihaja Glenn Miller Orchestra, eden od najbolj vplivnih in uspešnih orkestrov na svetu. Zgodovinsko nesmrtne uspešnice, kot so Moonlight Serenade, In the Mood in Don’t Sit Under the Apple Tree, bomo lahko v živo poslušali 15. januarja 2017 v bližnjem Gradcu.

Leta 1978 se je Wil Salden odločil ustanoviti big band, po sestavi, zvoku in duši podoben Glenn Millerjevemu. Vodilo Glenn Miller Orchestra je še danes glasba, ki jo vodi klarinet, spremljajo pa jo alt- in tenorsaksofoni. Premierni nastop evropske zasedbe Glenn Miller Orchestra se je izvedel leta 1985 in od takrat do danes je orkester nastopal že pred več kot 4 milijoni oboževalcev.

PREBERITE ŠE: Koncert: Asaf Avidan v ljubljanskem Kinu Šiška

Ne zamudite nepozabnega potovanja v svet popa, jazza in rocka, v katerega nas bodo popeljali eni od najboljših glasbenikov na svetu. Za pokušino si oglejte spodnji video. Vstopnice so že na voljo.


Svetovni dan snega v Planici 2017 14. januar, 2017 Svetovni dan snega v Planici 2017 – zimske radosti pod Poncami Silvestrovanje ZG 360° NYE 31. december, 2016 Zagreb 360° NYE – silvestrovanje v Zagrebu 2017 v družbi svetovno znanih DJ-jev Tirna vzpenjača na Ljubljanski grad praznuje 10 let 28. december, 2016 Tirna vzpenjača na Ljubljanski grad praznuje 10 let Svetovne legende snookerja v Hali Tivoli 22. december, 2016 Best of Snooker Ljubljana: svetovne legende snookerja v Hali Tivoli · · ·