Sarah Brightman v Sloveniji
22. dec
Kulturni izbor · glasba

V Slovenijo prvič prihaja slovita britanska sopranistka Sarah Brightman, ki bo navdušila vse ljubitelje klasične glasbe. V sklopu turneje Royal Christmas Gala bo mednarodna umetnica s svojimi glasbenimi gosti priredila svečani koncert, obogaten z razkošnimi svetlobnimi učinki in vrhunsko produkcijo. V ljubljanski Dvorani Stožice jim bomo lahko prisluhnili 22. decembra.

Dvorana Stožice, Ljubljana
Star Produkcija
od 29,00 €

Sarah Brightman je nedvomno ena od največjih svetovnih vokalistk našega časa in spada v sam vrh najbolj eminentnih pevk. V 30 letih je njen glas očaral milijone oboževalcev po celem svetu tako v gledališčih kot tudi v arenah in na stadionih. S prodajo okoli 32 milijonov nosilcev zvoka je prejela čez 180 zlatih/platinastih priznanj v več kot 40 državah. Time to Say Goodbye, pesem, ki jo je zapela skupaj z Andreo Bocellijem, je postala izjemna mednarodna uspešnica, hkrati pa je edina umetnica, ki so jo doslej kar dvakrat povabili na otvoritev dveh olimpijskih iger, ko jo je videlo kar 7 milijard gledalcev.

PREBERITE ŠE: Koncert: Nemške rock legende Scorpions prihajajo v Ljubljano

Sarah Brightman bo prvič nastopila skupaj s slovito zasedbo Gregorian in drugimi posebnimi gosti ob spremljavi simfoničnega orkestra. V okviru Royal Christmas Gala bodo mednarodni umetniki uprizorili resnični spektakel, prepoln vrhunskih vizualnih učinkov in vrhunskega svetlobnega designa, ob tej podpori pa bodo predstavili večinoma tradicionalne božične klasike, seveda pa ne bodo manjkale niti njihove največje uspešnice.

jamiroquai 15. november, 2017 Koncert: na Dunaj prihajajo ‘vesoljski kavboji’ Jamiroquai nick cave ljubljana 2017 30. oktober, 2017 Koncert: Nick Cave & The Bad Seeds se oktobra 2017 vračajo v Ljubljano Sigur-Ros-Press-Photo-Cropped-for-SPOTlight 20. oktober, 2017 Koncert: mistični Islandci Sigur Rós oktobra v Zagrebu robbie willams celovec 2017 29. avgust, 2017 Koncert: šarmer Robbie Williams avgusta 2017 v Celovcu · · · · · ·