CRTS5510
6. nov
V zraku · dan za

Stol Rex je dobil ime po svojem stvaritelju Niku Kralju, ki ga je zasnoval leta 1952 . Ta praktičen in v minimalistični maniri oblikovan stol je predstavljal le del kolekcije lesenega zložljivega pohištva, narejenega po zgledu skandinavskega dizajna.

do
Tiskarna Mladinska knjiga
REX
Ni podatka
Dogodek na Facebooku

Stol Rex je požel številna  mednarodna priznanja in nagrade ter je del zbirke moderne umetnosti v muzeju MOMA v New Yorku. Do sedaj je bilo prodanih je bilo več kot dva miljona primerkov, vzrok njegove priljubljenosti pa poleg estetske dovršenosti  pritiče tudi njegovi ergonomski obliki in vsestranski uporabnosti.

Primerki izdelkov na razprodaji so bili že uporabljeni za namen razstave, sejma ali fotografiranja ali pa so vzorčni modeli. Zatorej so na voljo po posebej ugodni ceni; popusti se gibljejo med 30- in 60-odstotki. Število izdelkov je omejeno, zatorej ne zamudimo priložnosti za nakup našega »kralja« med stoli.

Stoli REXOdpri galerijo

24. LIFFE – ljubljanski mednarodni filmski festival 6. november, 2013 24. LIFFE – ljubljanski mednarodni filmski festival mediafest 6. november, 2013 Mediafest – festival intermedijske umetnosti Pustolovski park Geoss 31. oktober, 2013 Noč čarovnic v pustolovskem parku Geoss 8. Mednarodni tango festival 31. oktober, 2013 8. mednarodni tango festival v Ljubljani