cover
23. jul
V zraku · dan za

Program že sedemnajstega Mednarodnega festivala Mladi levi bo letos zaznamovala angažirana umetnost, izstopalo bo dokumentarno gledališče.

do
Stara mestna elektrarna, Slomškova 18, 1000 Ljubljana
Bunker
Vstopnice so brezplačne, potrebno jih je pravočasno rezervirati

Med sodobnogledališkimi predstavami letošnjega festivala Mladi levi bo izstopalo dokumentarno gledališče in sicer s poudarkom na zgodbah, ki prepletajo intimno s političnim. Zgodbe, ki jih bodo ponudili letošnji Mladi levi so odsev našega časa, so nov pogled na resničnost in nova perspektiva, svet v novi luči.

Mladi levi pa so tudi participatorni projekti in instalacije, pa pogovori, okrogle mize, delavnice in projekcija filma. Med gostujočimi umetniki letošnjega festivala so napovedali Mariano Pensotti, Kate McIntosh, Corinne Maier, Philippe Quesne, Lola Arias, Maike Lond, Roger Bernat, Milo Rau in druge.


srednjeveski-dan-VisitLjubljanaCom 20. julij, 2014 Srednjeveški dnevi na Gornjem trgu cover 11. julij, 2014 Ultra Festival: odlična uvertura v pravo poletje COVER 3. julij, 8400 Nov festival – Poleti v NUK! Foto: artobserved.com 3. julij, 8400 Razstava Andyja Warhola v Trstu · · · · · · ·