Bled prazniki
4. dec
V zraku · dan za

Na Bledu bo prvič zrasla Praznična zimska vas, ki bo plenila pozornost obiskovalcev na Jezerski promenadi med 4. decembrom 2015 in 17. januarjem 2016 ter bo še poživila že tako pestro decembrsko/januarsko dogajanje na Bledu. Poleg stojnic, ki se bodo šibile pod kulinarično in praznično ponudbo, bo pester tudi glasbeni program, uvod pa bo minil ob prižiganju prazničnih lučk in koncertu Neishe s skupino.

do
Cesta svobode, Jezerska promenada, Bled
Zavod za kulturo Bled
Brezplačno
Dogodek na Facebooku

Praznična zimska vas na Bledu je blejska novost, ki bo svoja vrata odprla 4. decembra 2015, zastor nad prazničnimi stojnicami in pestrim dogajanjem pa bo padel šele 17. januarja 2016. Poleg stojnic z značilnimi gorenjskimi jedmi in pijačo bodo dneve popestrili tudi glasbeni vložki različnih ustvarjalcev, ki se bodo začenjali ob 17. uri. V eni izmed prazničnih hišic bo med drugim Božičkova pošta, na delavnicah okoli nje pa bodo lahko najmlajši skupaj s pravljičnimi junaki izdelovali novoletna darila, Božičku poslali pismo in se udeležili različnih nagradnih iger.

PREBERITE ŠE: Ljubljanski praznični sejem 2015 se začenja že novembra!

Dogajanje na odru v času Praznične zimske vasi na Bledu bo popestrila multitalentirana ekipa Kre.aktiv.

tipoRenesansa_foto8_Marko Drpić 4. december, 2015 tipoRenesansa: 5. obletnica edinega studia za visoki tisk v Sloveniji Miklavž Ljubljana 2015 3. december, 2015 Miklavžev sejem in Miklavžev sprevod 2015 v Ljubljani unnamed 3. december, 2015 Moonlith – monument Luni in zvezdam v Ljubljani ARTish v Poligonu 28. november, 2015 Novembrska umetniška tržnica ARTish v Poligonu · · ·