3898305-bad-teacher-wallpapers
30. jun
V zraku · dan za

Začetek poletja bodo v avtopralnici Špan počastili s posebnim dogodkom: Dan avtopralnice. Ta dan bo v njihovi avtopralnici odmevala glasna glasba, za atrakcijo pa vam bodo pri predpranju pomagale vroče hostese Bikini car wash. Pripravljajo tudi presenečenje za vse dame.

do
Špan, Brezovica
Špan
5 € (z darilom)
Dogodek na Facebooku

30.6. je dan, ki ga ne smete zamuditi. Je namreč Dan avtopralnice Špan. Odločili so se, da prihod poletja in visokih temperatur počastijo z posebnim, ekskluzivnim programom. Od 11h do 17h bo njihova pralnica še posebej zaželjena. Pranje bo potekalo po promocijski ceni 5 EUR. Vsaka stranka bo ob pranju dobila še brezplačno revijo (Playboy, Avtomagazin, Story,…). Pranje pa ne bo potekalo tako, kot smo običajno navajeni. Za vroče vzdušje bodo namreč poskrbele profesionalne pralke Bikini car wash v atraktivnih kopalkah, ki vam bodo očistile prednje steklo. Niso pa pozabili tudi na dekleta. Ta dan vam bo prednje steklo opral profesionalni go-go plesalec z iskesano postavo. Fotografiranje bo dovoljeno samo ob objavi na socialnih omrežjih z oznako #mojspan.

Avtomatska avtopralnica Špan je prijazna do vaših vozil. Imajo namreč sodobno pralno stezo z laku prijaznimi gobami Washtec SofTecs Pur. Le te ne poškodujejo avtomobilskega laka in so pravzaprav mokre gobe, ki temeljito in mehko očistijo vaše vozilo. Za pranje platišč poskrbijo zmogljive šobe WheelJet, ki visokotlačno sperejo vaša platišča in odstranijo vso umazanijo. Ker vsako vozilo ni enako, v njihovi avtomatski avtopralnici uporabljamo gibljive krtače MultiFlex. Le te natančno očistijo zadnji del vozila, kar je še posebej pomembno pri pranju kompaktnih vozil z ravnejšim zadnjim delom. So tudi okolju prijazna avtopralnica, saj tudi več kot 70% vode reciklirajo, imajo pa tudi lastno sončno elektrarno, kar dokazuje da so tudi okolju prijazno podjetje. Vsa osvetljitev v avtopralnici je v tehnologiji LED pri čem so zgled ostalim avtopralnicam.

Booka-Shade-Press-Photo-Approved- 30. junij, 2017 Festival urbane kulture 2017: festival s čezmejnim dometom supanje 29. avgust, 2017 100 supov na Ljubljanici za čisto reko VinoFest 2017 24. junij, 2017 VinoFest 2017 – vinsko-kulinarični praznik v Portorožu shutterstock_437259922 24. junij, 2017 ZATO! igram košarko: dobrodelni košarkarski turnir · · ·