Project X z Axwell Λ Ingrosso
8. jul
Kulturni izbor · glasba

Za ljubitelje super skupine Swedish House Mafia se letos obeta velika (nostalgična) poslastica. V Lignanu bosta namreč po razhodu skupine kot duet nastopila bivša člana Axwell in Sebastian Igrosso. A to še ni vse. DJ-i bodo v sklopu festivala Project X z Axwell Λ Ingrosso med 8. in 9. julijem 2016 navduševali ljubitelje elektronske glasbe. Ne zamudite priložnosti in se udeležite največjega čezmejnega slovensko-italijanskega festivala do zdaj.

do
Lignano
Arena Alpe Adria
44 €
Dogodek na Facebooku

Project X z Axwell Λ Ingrosso v Lignanu se bo med 8. in 9. julijem 2016 odvil v čarobnem amfiteatru, le pol ure vožnje iz Nove Gorice. Na svoj račun bodo prišli ljubitelji skupine Swedish House Mafia, saj bosta kot posebna gosta, s svojim duetom Axwell Λ Ingrosso, nastopila bivša člana te super skupine, ki nam je dala uspešnice, kot so Don’t You Worry Child, Save the World in Antidote.

PREBERITE ŠE: Glasbeni festivali 2016, ki jih ne smemo zamuditi!

A to bo le pika na i. V dveh nočeh se bo na odrih priljubljenega morskega letovišča zvrstilo več kot 30 DJ-ev, med drugimi Benny Benassi, Alex Neri, Guiseppe, Ottoviani in Outwork. Festival Project X je največji slovensko-italijanski čezmejni festival do zdaj in nadaljuje tradicijo Žura z razlogom, DiscoNautice, MeetMeja, Sindustryja in drugih rejvarskih dogodkov na prostem. Zabava se bo začela ob 18. uri in bo trajala do zgodnjih jutranjih ur, naslednji dan pa boste lahko moči nabrali v osvežujočem morju na peščeni plaži. Dvodnevne vstopnice so že na volji, in sicer po 44 €.

Festival Electric Love v Salzburgu 7. julij, 2016 Festival Electric Love 2016 v Salzburgu Wiz Nov 16 - Primary Phot-0o (11 7. julij, 2016 Festival Exit 2016: razkrivamo prve nastopajoče! NOS Alive 2016 – tona glasbe in umetnosti v sončni Lizboni 7. julij, 2016 NOS Alive 2016 – tona glasbe in umetnosti v sončni Lizboni ECO festival 2016 – naelektrena Nova Gorica 1. julij, 2016 ECO festival 2016 – naelektrena Nova Gorica