Pult petka
13. maj
V zraku · dan za

V ljubljanskem parku Tivoli se 13. maja 2017 ob 10. uri začenja nova oblika skupinskega teka, Pulz petka. Gre za brezplačen mesečni tekaški dogodek, primeren za začetnike, družine in hitre tekače, kot tudi za vse tiste, ki želite teči s svojimi pasjimi prijatelji.

do
Park Tivoli, kopališče
Pulz Sport
Brezplačno

Pulz petka je nova oblika teka tudi za začetnike, mlade družine in starejše. Namen 5-kilometrskega teka je pričarati motivacijsko izkušnjo tekaškega dogodka tudi tistim, ki do zdaj niso imeli te možnosti. Je popolnoma brezplačen, udeležijo pa se ga lahko tudi tisti s pasjimi prijatelji. Proga poteka po parku Tivoli, Rožniku in v okolici živalskega vrta. Zelena oaza v središču Ljubljane z nešteti potmi ponuja številne tekaške možnosti, zato se bo zdelo, da vsako soboto tečete drugje.

PREBERITE ŠE: Nočna 10ka 2017 – nočni tek okoli Blejskega jezera dvanajstič

Pulz petka je odprta za vse, ne glede na zmogljivost ali finančno zmožnost. Njegova osnovna ideja je, da to ni tekmovanje. Tu torej ni zmagovalcev ali poražencev. Ne tekmujemo z ostalimi tekači, ampak s samim seboj. Na Pulz petki lahko celotna družina teče skupaj, kar na specializiranih tekih ni mogoče. In kot poudarja organizator: ”Ni pomembno, ali si hiter ali počasen. Tudi hodiš lahko. Pomembno je le, da pokažeš svojo najboljšo formo.” Najmlajše, tiste nezmožne teka, v času vadbe čaka brezplačna animacija skupine G-rega. Otroška telovadba in varstvo sta namenjena otrokom med 2. in 3. letom starosti. Pulz Petka bo potekala vsako prvo soboto v mesecu, in sicer od maja do novembra 2017. Zbirno mesto je tivolsko kopališče ob 10. uri.

Maker Faire 13. maj, 2017 Ljubljana Mini Maker Faire 2017 Best of Snooker 11. maj, 2017 Best of Snooker 2017: v Ljubljano prihaja legenda Ronnie O’Sullivan SkisovaTrznica-2016-50-1024x683 11. maj, 2017 Škisova tržnica 2017: maja se vrača najboljša študentska žurka PabloFrancisco_CreditThomasWhitehouse 7. maj, 2017 V Slovenijo prihaja stand up komik Pablo Francisco · · · · · · ·