cmt-171208-ritem_mladosti-foto1_foto_Marko_Delbello_Ocepek
8. dec
Kulturni izbor · glasba

Tradicionalni Ritem mladosti bo tudi letos navdušil vse mlade ljubitelje dobrega žura in odlične glasbe. Po lanskoletnem nepozabnem rock spektaklu s Siddharto in Big Foot Mamo organizatorji letos pripravljajo glasbeno poslastico s skupinama Dan D in Mi2. Ritem mladosti 2017 se bo odvil 8. decembra 2017 v Areni Stožice. Vstopnice so že v prodaji. Za tiste najhitrejše jih je nekaj na voljo po znižani ceni.

Arena Stožice
Collegium Mondial Travel in Radio Antena
25,00 €
Dogodek na Facebooku

Po lanskoletni uspešnici prenovljenega koncepta tradicionalnega Ritma mladosti se nepozabni žur tudi letos vrača na odre Arene Stožice. Lani sta mlade zabavali Siddharta in Big Foot Mama, letos pa bo Ritem mladosti 2017 potekal pod okriljem skupin Dan D in Mi2.

Dogodek bo potekal 8. decembra 2017 v Areni Stožice. Pripravlja pa se posebna poslastica, saj legendarni rock skupini ne bosta nastopili vsaka posebej, temveč bosta glasbeni program združili. Podpora Dan D in Mi2 pa bodo S.A.R.S. s svojimi hiti, kot so na primer Lutka, Buđav lebac in Perspektiva. Vstopnice za neponovljiv žur in odličen glasbeni spektakel so že na voljo. Do 21. junija pa jih lahko kupite po znižani ceni. Se vidimo v Areni Stožice!

PREBERITE ŠE: Koncert: Sting se vrača v puljsko areno

jamiroquai 15. november, 2017 Koncert: na Dunaj prihajajo ‘vesoljski kavboji’ Jamiroquai alexandrov 15. november, 2017 Alexandrov – zbor, orkester in balet Rdeče armade v Stožicah Koncert: Gorillaz s turnejo Humanz tudi na Dunaju 2. november, 2017 Koncert: Gorillaz s turnejo Humanz tudi na Dunaju nick cave ljubljana 2017 30. oktober, 2017 Koncert: Nick Cave & The Bad Seeds se oktobra 2017 vračajo v Ljubljano · · ·