Panda 30 let
7. apr
V zraku · dan za

Skupina Panda letos praznuje 30. let delovanja, svojim privržencem pa bo ob tej priložnosti podarila koncert Stoletni ples v Kinu Šiška. V treh desetletjih je Panda ustvarila skoraj 100 skladb, števec pa se še vedno veselo vrti. Ustvarjalni ogenj žene naprej šestčlansko ekipo, ki je v zadnjih nekaj letih doživela novo renesanso in se aktivno vrača na slovenske odre. Nazadnje so predstavili singel Noro, za katerega so posneli tudi videospot. Vstopnice za koncert so že na voljo.

do
Trg prekomorskih brigad 3, Ljubljana
Kino Šiška
12 €
Dogodek na Facebooku

Stoletni ples je koncert skupine Panda ob njihovi 30. obletnici, ki bo 7. aprila 2016 v stimulativnem ambientu Kina Šiška, kjer je Panda praznovala tudi že četrt stoletja glasbenega udejstvovanja, takrat s kopico znanih gostov.

Koncert bo kombinacija različnih obdobij, zvrsti in nastopajočih. Na odru se bodo zvrstile vse Pandine pevke, gost pa bo tudi eden najbolj originalnih slovenskih saksofonistov Primož Fleischman. Posebno presenečenje bodo a capella izvedba skladbe Lino (skupina Male malice) in unplugged venček Pandinih uspešnic. Koncert bo odprl Andrej Karoli.

PREBERITE ŠE: Orto Fest 2016 – program in nastopajoči

Ob praznovanju okroglega jubileja te legendarne slovenske pop-rock-jazz skupine bo v roku enega meseca izšel tudi deseti uradni projekt zasedbe Panda z naslovom Stoletni ples. Na njem bodo skladbe, nastale v zadnjih petih letih, med drugim uspešnice Ljubimec brez imena, Kakšno sonce, kakšen dan in Morda (pevka Saša Danilov), pa Premakni se k meni in Češnjev cvet (pevka Sara Petrovčič) ter Grem svojo pot, Moj ljubi mir, Stoletni ples in Noro, ki jih je odpela Nina Bauman.

kempinski-s0f-2016 7. april, 2016 SOF 2016: 25. Slovenski oglaševalski festival na novi lokaciji Barvno rolanje na Bledu 4. april, 2016 Barvno rolanje na Bledu Posodi svojo nogo: zavihaj hlačnico 2016 4. april, 2016 Posodi svojo nogo: zavihaj hlačnico 2016 foto: Stojko Falk 15. avgust, 4400 Orto Fest 2016 – program in nastopajoči ·