shutterstock_376853890
11. avg
Kulturni izbor · glasba

Summer fest Radlje je večdnevni glasbeni festival, ki se bo odvil ob Vodnem parku v Radljah ob Dravi. V treh dneh (med 11. in 13. avgustom) bo nastopilo več kot 20 glasbenikov in glasbenih skupin, poskrbljeno bo za bogat dnevni program, obiskovalci pa imajo možnost brezplačnega kampiranja.

do
Radlje ob Dravi
Summer fest Radlje
festivalska vstopnica: 22,00 €
Dogodek na Facebooku

Med 11. in 13. avgustom se bo ob Vodnem parku v Radljah ob Dravi odvijal nov glasbeni festival Summer fest Radlje 2017, ki bo obiskovalcem nudil pester izbor glasbe na dveh odrih. Glavni oder bodo popestrili hiti legendarne hrvaške pop-rock skupine Parni Valjak, Jana Plestenjaka, Magnifica in skupine Big foot mama, ki se jim bodo skozi dva večera pridružili še Nina Pušlar, Elvis Jackson, Cover Lover, Nipke in Blue town’s radio. Seveda pa bodo celotno dogajanje še dodatno popestrili domačini Brass Big bad Radlje, Milan Kamnik, Fart Animals in trenutno najbolj popularen duet v Sloveniji BQL.

PREBERITE ŠE: FESTIVAL FM4 FREQUENCY 2017: NA FESTIVALU TOKRAT BILLY TALENT, MUMFORD & SONS IN PLACEBO

Poskrbljeno bo tudi za ljubitelje elektronskih ritmov. Na elektronskem odru se bo obiskovalcem predstavilo več kot 10 izvajalcev, iz Nemčije prihaja Sugarstarr, Nima Gorji je že nekaj let rezident elitnih klubov na Ibizi, v dveh dneh pa se jima pridružujejo še Tim Urbanya, Kareem Da-Li, Tion, EK, Mint, Overheads, Keep distance, Shocker D in Dave Manali.
Čeprav bosta petkov in sobotni večer vrhunca festivalskega dogajanja, pa seveda obiskovalci lahko pričakujejo tudi bogat spremljevalni dnevni program. Od športnih in družabnih iger do prostega vstopa in kopanja v Vodnem parku.

interpol 10. avgust, 2017 Koncert: newyorški trio Interpol v Beogradu in na Dunaju rita_ora_a_l 9. avgust, 2017 Festival Sziget 2017: na glasbeni festival letos prihaja tudi Rita Ora! Festival Punk Rock Holiday 2017 7. avgust, 2017 Festival Punk Rock Holiday 2017: festival bodo odprli The Offspring Festival Urbano Dejanje 2017 7. avgust, 2017 Festival Urbano Dejanje (UD) 2017: festival urbanih subkultur · · · ·