galerija okusov borut jovan in aljazĚŚ novsĚŚak
22. mar
Utrip mesta · kulinarika

Nor kulinarični teden, 69 restavracij po vsej Sloveniji, 14 evrov, trije hodi, gurmanski presežki … – to je le nekaj utrinkov, ki jih jutri prinaša Teden restavracij.

do
Po Sloveniji
Teden restavracij
12€

Teden restavracij je dogodek (tedenski, kajpada), ki promovira vrhunsko slovensko kulinariko in to kar na terenu. Letos je število sodelujočih gostincev še večje kot lani, v marcu imamo na izbiro 69 vrhunskih restavracij po vsej Sloveniji, ki svoje kulinarične presežke s tremi hodi ponudijo po ceni štirinajstih evrov.

Letos bo Teden restavracij potekal kar dvakrat – prvič od jutri do prihodnje nedelje in drugič jeseni. “Bistvo Tedna restavracij je vrhunskost, zato je osnovni kriterij izbora kakovost, ki pomeni: k sodelovanju smo povabili restavracije, ki smo jih ocenili v Nedelu, med ocenjenimi pa le te, za katere menimo, da bodo njihovi chefi pripravili vrhunske posebne menije; takšne, ki bi bili ocenjeni z oceno najmanj štirih sončkov”, je zapisal selektor Tedna restavracij in kulinarični kritik Nedela Uroš Mencinger, ki je poudaril še izredno zanimanje gostov, zato predlaga, da se rezervacije izvedejo čim prej. Vsi meniji so objavljeni na spletni strani Tedna restavracij.

Odpri galerijo
OK_1_JAKA BIRSA 21. marec, 2014 Pomlad se začne z Odprto kuhno 136573251 19. marec, 2014 Vabilo: Kuharska akademija – City CHEF – Zdravo in okusno 5. marec, 2014 Tradicionalna Slanikova pojedina 464950013 25. februar, 2014 Vabilo: Kuharska akademija – City CHEF – Pust širokih ust · · · ·