direct
29. mar
V zraku · dan za

Producenti skupine Iluzionisti: naravnost z Broadwaya (The Illusionists: Direct from Broadway) so objavili novico, da največji svetovni čarodeji prihajajo tudi v Evropo. Kamorkoli so prišli, povsod so doživeli neverjeten uspeh. Zdaj pa Iluzionisti s svojim najbolje prodajanim čarodejskim spektaklom prihajajo 29. marca 2019 v Ljubljano, da navdušijo in očarajo tudi vas.

do
Dvorana Stožice, Ljubljana
Galaxo, a.s.
od 39,00 €
Dogodek na Facebooku

V sijajni in spektakularni predstavi The Illusionists Direct From Broadway so se združili najbolj nadarjeni svetovni iluzionisti: Luis De Matosa, James Mora, Enzo, Andrew Basso, Yu Ho-Jin, Kevin James, Sos in Victoria.
Po končani sezoni 2017/2018 imajo iluzionisti v svojih rokah svojevrsten rekord – v enem samem tednu so imeli predstave v gledališčih Marquis in Neil Simon na Broadwayu, Shaftesbury na West Endu, v operni hiši v Sydneyju, v centru umetnosti v Melbournu in v državnem avditoriju v Mehiki.

Skupaj so si nastope teh neverjetnih talentov ogledali že milijoni ljudi po vsem svetu. Občinstvo je vedno znova priča osupljivim in skrivnostnim iluzijam, lebdenjem, branju misli in izginotjem, ki nasprotujejo logiki in celo smrti. Iluzionisti: naravnost z Broadwaya svoje občinstvo vseh starosti zaslepijo z mešanico najbolj strahotnih in osupljivih dejanj, ki smo jih lahko kadarkoli videli na odru.


Peter Hi 29. november, 2018 SEMPL 2018: ob 20. obletnici s presežki Banksy: ‘razstava’ satiričnih umetnin anonimnega grafitarja v Milanu. 21. november, 2018 Banksy: ‘razstava’ satiričnih umetnin anonimnega grafitarja v Milanu Poleg okusne hrane in pijače boste lahko uživalitudi v zanimivih prireditvah. 10. november, 2018 Martinovanje v Ljubljani 2018 Ljubljana tango festival 2018: svet čutnosti, elegance in strasti. 8. november, 2018 Ljubljana tango festival 2018: svet čutnosti, elegance in strasti · · · ·