Eno največjih obžalovanj v življenju je, ko izgubiš žensko, ki je čakala, da se ti “razviješ”

Če imate ob sebi resnično ljubezen ali kot radi rečemo, "pravo", je to najboljša izkušnja najčistejše vrste ljubezni, za katero si preprosto ne morete privoščiti, da bi jo izgubili. Vendar včasih lahko ljudje postanejo izredno ponosni in nesramni brez posebnega razloga.

Potreba po prevladi ali celo tekmovanje v odnosu pogosto ustvarita veliko zmedo. Ko se nekaj zalomi, je to težko popraviti. A tisti, ki se nikoli ne predajo, so tisti, ki resnično ljubijo. Včasih lahko ponovna združitev in oživitev ljubezni pripeljeta celoten odnos na povsem novo raven.

Če ste v takšni situaciji, ko imate priložnost, da se vrnete k svoji ljubljeni osebi in popravite stvari, ne izgubljajte časa in pohitite! Ženska, ki vas resnično ljudi in jo za vas skrbi, vam bo dala več priložnosti, da se spremenite, razvijete in postanete najboljša različica sebe. Povečala bo vaš potencial in vam pokazala, da se splača ljubiti. Ne bo se predala, če ji ne boste pokazali, da je to edina prava odločitev.

Mnogi moški želijo preizkusiti meje, zaščititi svoj ponos ali lažno dostojanstvo, vendar se na koncu soočijo z bolečo resničnostjo – izgubo ljubljene osebe. Na neki točki bo prišlo do vrelišča in ona bo spoznala, da zanjo niste “pravi”. Tukaj bo začela gledati z drugimi očmi.

Številni moški trpijo zaradi velika obžalovanja, ker vidijo, da jim nihče drug, vsaj ne v kratkem, ne more nuditi užitka, topline in varnosti čiste ljubezni. Če ste tudi sami v taki situaciji, začnite hitro delati na sebi. Ne smete pobegniti, ampak se morate v popolnosti osredotočiti na tisto, kar je resnično pomembno – pokazati svoja čustva in dati karte na mizo. Pokažite ji svojo dušo, razgalite se pred njo, nimate kaj izgubiti! Na neki točki boste prej ali slej morali to storiti, če želite povezati svojo dušo z drugo osebo in ustvariti odnos, ki bo trajal celo življenje.

Zato ne bežite – to ni rešitev! Izkoristite svojo priložnost in vlagajte v najlepšo stvar na svetu, v LJUBEZEN!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!