Esta vez el equipo de maestros de Kaval y Jože Rozman de la escuela de vinos de Belvin crearon con nosotros sabores un poco más fuertes. Como corresponde, tomamos un poco de ron como aperitivo y luego probamos a preparar platos de carne. Nos dimos cuenta de que hornear y combinar con adobos, especias y guarniciones puede ser lo correcto...
Utečena ekipa Kavalovih mojstrov in Jože Rozman iz vinske šole Belvin so tokrat z nami ustvarjali nekoliko močnejše okuse. Kot se spodobi, smo za aperitiv spili malo ruma, potem pa smo se preizkusili v pripravi mesnih jedi. Spoznali smo, da je pečenje in kombiniranje z marinadami, začimbami in prilogami lahko prav zabavno za vse tiste, ki radi uživamo meso, četudi skoraj vsak dan. Prisotni so bili tudi moški, ki so odločeni stvari v kuhinji vzeti v svoje roke, zato smo najbolj zagretemu podelili knjigo Boštjana Napotnika Kuhinja za prave moške, založbe Mladinska knjiga.