En la academia de cocina CITY CHEF de febrero, aprendimos sobre las delicias y sabores culinarios de la Toscana. Con la ayuda de Borut Centa, chef del restaurante y cafetería Element del Grupo Kaval, y del conocedor de vinos Primož Brezovec de la Vinoteka Ljubljana, nos inspiramos en el queso de oveja (pecorin), el vino Chianti, los crostini... ...
Na februarski CITY CHEF kuharski akademiji smo spoznavali kulinarične dobrote in okuse Toskane. S pomočjo Boruta Cente, šefa kuhinje restavracije in kavarne Element – Kaval Group, ter poznavalca vin Primoža Brezovca iz Vinoteke Ljubljana smo iskali navdih v ovčjem siru (pekorinu), vinu chianti, crostinih … Pripravili smo še zrezek po florentinsko, pecivo iz sadja, lešnikov in začimb (panforte) ter pecivo z mandlji (cantucci). Po zaužitem obilnem obroku je za razstruplanje poskrbela trgovina Tea Time s svojim čajem pu-erh.